NaslovnaRat u UkrajiniZelenskom istekao mandat! Kako je postao Zelensky zapadni agent! VIDEO

Zelenskom istekao mandat! Kako je postao Zelensky zapadni agent! VIDEO

-

- Oglasi -

Predsednički mandat Ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog je istekao 20. maja, prema informacijama RIA novosti, što znači da je tada prestao obavljati funkciju legitimnog predsednika.

Planirani predsednički izbori u Ukrajini su trebali biti održani 31. marta 2024. godine, s inauguracijom novog lidera u maju. Međutim, zbog vanrednog stanja i opšte mobilizacije, izbori su odgođeni. Zelenski je izjavio da trenutno nije povoljan trenutak za održavanje izbora, ističući potrebu da se ovo pitanje odloži.

Kako je rekao pres-sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov, Kremlj će pažljivo analizirati situaciju vezanu za istek mandata Zelenskog u maju kako bi formulisao svoj stav.

Prethodnog dana, list Vašington Post je objavio da bi Volodimir Zelenski mogao biti suočen s optužbama za podrivanje demokratije u Ukrajini nakon isteka mandata.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
unesite svoje ime ovde

- Oglasi -
 

POSLEDJE DODATO

Letnji Virusi: Kako se Šire Tokom Vrelih Dana i Šta Možemo...

0
Letnji virusi su virusi koji postaju posebno aktivni tokom vrelih dana, kada visoke temperature i vlažnost stvaraju idealne uslove za njihovo širenje. Ovi virusi najčešće...
- Oglasi -