NaslovnaSrbijaVučić poslao jasnu poruku iz NJujorka - "Borićemo se za istinu, niko...

Vučić poslao jasnu poruku iz NJujorka – „Borićemo se za istinu, niko nas neće zaustaviti!“ (VIDEO)

-

- Oglasi -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na panel diskusiji u sedištu UN u Njujorku, na kojoj su govorile žrtve i svedoci rata u BiH, da Srbija neće ćutati i da će se boriti za istinu.

– Srbija nikada nije ćutala o strašnim događajima koji su se dogodili u Srebrenici. Dva predsednika Srbije su otišla u Srebrenicu. Ja lično sam otišao 2015. godine da se poklonim žrtvama i položim venac, a gotovo da sam bio linčovan… Samo nekoliko dana nakon toga, pozvao sam sve bosanske lidere kako bih povratio veru jednih u druge i veru u mir. A šta će biti rezultat ako podnesete tu rezoluciju sutra?

Imaćete oduševljenje na jednoj strani, a na drugoj tugu, prezir, bes i ogorčenost.

Dolazeći iz jednog malog naroda, ponosan sam na činjenicu da smo uvek bili slobodarski i da smo uvek plaćali najveću cenu za slobodu naše zemlje i našeg naroda. Još jednom vas molim da ponovo razmotrite svoje stavove, pozicije i odluke, jer to može imati uticaja na mnoge stvari u budućnosti. Ne samo u regionu iz kojeg dolazim, već i na ceo svet.

– Najmanje što mogu da vam kažem jeste da nećemo ćutati, borićemo se za istinu i niko nas neće zaustaviti – poručio je predsednik Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
unesite svoje ime ovde

- Oglasi -
 

POSLEDJE DODATO

Letnji Virusi: Kako se Šire Tokom Vrelih Dana i Šta Možemo...

0
Letnji virusi su virusi koji postaju posebno aktivni tokom vrelih dana, kada visoke temperature i vlažnost stvaraju idealne uslove za njihovo širenje. Ovi virusi najčešće...
- Oglasi -