NaslovnaHronikaUhapšena braća Panić na beogradskom aerodromu: Po dolasku iz Crne Gore sprovedeni...

Uhapšena braća Panić na beogradskom aerodromu: Po dolasku iz Crne Gore sprovedeni u Centralni zatvor

-

- Oglasi -

Braća Panić, Uroš i Miloš, uhapšeni su jutros na aerodromu u Beogradu na osnovu poternice koju je raspisao Viši sud u Beogradu, po zahtevu Višeg javnog tužilaštva.

Oni su osumnjičeni za trgovinu ljudima. Po dolasku iz Crne Gore, odmah su sprovedeni u Centralni zatvor.

Podsetimo, braća Panić bili su u bekstvu od početka februara, kada je policija otkrila da su organizovali prostituciju u stanovima u Beogradu. Pobegli su tokom pretresa tih stanova i od tada su bili nedostupni srpskoj policiji.

Istražni organi izgubili su svaki trag braći Panić 8. februara ove godine, kada je otkriven njihov ilegalni posao – organizovanje prostitucije na više lokacija u Beogradu.

Iako su prvobitno bili osumnjičeni za posredovanje u prostituciji, ubrzo je pokrenuta i istraga zbog trgovine ljudima protiv ove dvojice braće, kao i finansijska istraga, jer se sumnja da su od podvođenja devojaka zaradili ogromne sume novca.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, osumnjičeni su od neutvrđenog dana do 16. oktobra 2023. godine, po prethodnom dogovoru, dovođenjem u zabludu vrbovali oštećenu sa ciljem vršenja prostitucije i seksualne eksploatacije.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
unesite svoje ime ovde

- Advertisment -

POSLEDJE DODATO

Stoltenberg

Stoltenberg Oštro Upozorio Kinu: Ako Ne Prestanete Da Podržavate Rusiju, Slediće...

0
Generalni sekretar NATO-a, Jens Stoltenberg, izjavio je danas za BBC da će Kina snositi posledice ako ne promeni svoje ponašanje i nastavi da podržava...