NaslovnaBeogradU Beogradu Otvoren Novi Objekat Najveće Privatne Oftalmološke Bolnice u Srbiji

U Beogradu Otvoren Novi Objekat Najveće Privatne Oftalmološke Bolnice u Srbiji

-

- Oglasi -

Beograd, 30. maj 2024. godine – Transplantacije rožnjače, lasersko skidanje dioptrije na najsavremenijem laseru, ugradnja multifokalnih sočiva, lečenje teških trauma, složenih ablacija retine, ugradnja drenažnih implanata za glaukom, kao i mikroendoskopske operacije suznih kanala – samo su neke od ekskluzivnih usluga i metoda koje će biti dostupne pacijentima u novootvorenom objektu Specijalne bolnice za oftalmologiju „Klinika Miloš“, najveće privatne očne bolnice u Srbiji.

Zdravstvene usluge „Klinike Miloš“, koja je deo MediGroup zdravstvenog sistema, sada su dostupne na novoj adresi u ulici Vidska 24, u impresivnom prostoru od 2.500 kvadratnih metara.

Ova ustanova, sa 25 godina tradicije, poverenja, posvećenosti i ekspertize vrhunskih oftalmologa, pionir je u inovacijama i novim tehnologijama u oftalmologiji. „Klinika Miloš“ je takođe značajan centar za edukaciju oftalmologa kroz KME program, a naročito se ističe bienalnim međunarodnim simpozijumima, kojima prisustvuje više od 800 oftalmologa iz celog regiona.

Medigroup
FOTO: PROMO MEDIGROUP/NIKOLA MAŽIBRADA

 

Na događaju povodom svečanog otvaranja, vrpcu su simbolično presekle Marijana Vasilesku, generalna direktorka MediGroup sistemaMarija Rabrenović, operativna direktorka MediGroup sistema i prof. dr Zora Ignjatović, direktorka „Klinike Miloš“, čime je ozvaničen početak rada ustanove na novoj lokaciji.

Marijana Vasilesku, generalna direktorka MediGroup sistema, istakla je da „Klinika Miloš“ postavlja standarde u oblasti oftalmologije, uz stalno usavršavanje lekara i medicinskog kadra, kao i korišćenje najmodernije opreme.

„Ponosni smo što građani sada na jednom mestu na raspolaganju imaju najmoderniju oftalmološku bolnicu u skladu sa najvišim svetskim standardima. Zaista izuzetan stručni tim uz pomoć najsavremenije tehnologije i opreme nastaviće da posvećeno brine o zdravlju vida. Otvaranjem nove objedinjene lokacije „Klinike Miloš“ potvrđujemo našu misiju – sveobuhvatna, visokokvalitetna briga o zdravlju uz povećanje dostupnosti naših usluga“, istakla je Vasilesku.

Medigroup
FOTO: PROMO MEDIGROUP/NIKOLA MAŽIBRADA

 

U sklopu nove bolnice nalazi se i novo posebno odeljenje za pedijatrijsku oftalmologiju, sa Centrom za strabologiju, na čelu sa dr Miloradom Ljuticom, priznatim stručnjakom u ovoj oblasti oftalmologije u regionu i šire. Istovremeno, nastavlja se primena višegodišnjeg iskustva u radu sa FEMTO laserom za skidanje dioptrije, operacije katarakte uz ugradnju najsavremenijih multifokalnih sočiva i hirurgijiom glaukoma, kao i primena metoda DMEK i PKP za keratoplastiku, odnosno transplantaciju rožnjače, u saradnji sa svetski priznatim američkim očnim bankama koji garantuju maksimalne rezultate i sigurnost. Takođe, već decenijama na „Klinici Miloš“ vraća se vid slepim pacijentim obolelim od dijabetesa, teških trama oka i složenih ablacija retine iz celog regiona.

Kao pionir u Srbiji u primeni novih metoda transplantacije rožnjače, „Klinika Miloš“ obavlja čak 100 takvih operacija godišnje, a pored toga, dostupne su i nove mikroendoskopske procedure, što je čini jedinom klinikom koja svojim korisnicima nudi ovu jedinstvenu metodu za operaciju suznih kanala.

Medigroup
FOTO: PROMO MEDIGROUP/NIKOLA MAŽIBRADA

 

Prof. dr Zora Ignjatović, koja je na čelu bolnice, ističe da je „Klinika Miloš“ prepoznata kao preporuka pacijenata i kolega, što predstavlja najveći podstrek za dalji rad i razvoj.

„U novom objektu „Klinike Miloš“ pacijentima je omogućen veći komfor i prijatniji ambijent, a celom našem timu novi prostor donosi mogućnosti za optimizaciju rada i unapređenje znanja uz očuvanje vrhunskog kvaliteta koji negujemo već 25 godina. Imamo jasan pogled u budućnost u kojoj planiramo da zadržimo lidersku poziciju u inovacijama i stručnosti, kao Center of excellence u oftalmologiji, pružajući najbolje našim pacijentima“, rekla je prof. dr Ignjatović.

Zdravstvene usluge „Klinike Miloš“ će svim pacijentima biti dostupne na novoj adresi Vidska 24, radnim danima od 7.30 do 20.00, a subotom od 8.00 do 15.00 časova. Više informacija potražite na vebsajtu.

Promo

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
unesite svoje ime ovde

- Advertisment -

POSLEDJE DODATO

Stoltenberg

Stoltenberg Oštro Upozorio Kinu: Ako Ne Prestanete Da Podržavate Rusiju, Slediće...

0
Generalni sekretar NATO-a, Jens Stoltenberg, izjavio je danas za BBC da će Kina snositi posledice ako ne promeni svoje ponašanje i nastavi da podržava...