NaslovnaPolitikaTabloid Danas nastavlja brutalno da krši izborna pravila

Tabloid Danas nastavlja brutalno da krši izborna pravila

-

- Oglasi -

Tabloid Danas koji se predstavljaju kao objektivni, profesionalni i nezavisni, nastavljaju flagrantno kršenje izborne tišine.

Kao što je Informer već pisao, niskotiražni tabloid „Danas“ nastavlja brutalno da krši izborna pravila u svom štampanom izdanju, baš kao i prvog dana kada je izborna tišina počela.

Kao glavna najava u dvobroju za subotu i nedelju objavljena je karikatura Predraga Koraksića Koraksa, koja je školski primer onoga što u izbornoj tišini ne bi smelo da se radi.

 

Na perfidan način, karikatura poručuje da će na lokalnim izborima 2024. godine glasati i mrtvi, što je mantra koju hejteri ponavljaju iz jednog izbornog ciklusa u drugi.

Pritom, kao što je bio slučaj tokom kampanje, hejterski mediji iz regiona brzo prenose „Danas“. Tako islamistička „Slobodna Bosna“ prenosi Koraksovu karikaturu s naslovom: „Koraksov kutak: Jedna ‘prigodna sličica’ pred sutrašnje izbore u Srbiji, sa Vučićem kao glavnim junakom…“.

Podsetimo, „Danas“ je prekršio izbornu tišinu i u petak, o čemu možete čitati u posebnoj vesti.

Nijedno strukovno udruženje nije se oglasilo povodom ovog incidenta, a Savet za štampu ćuti.

Možete samo zamisliti šta bi se desilo da Informer i ostali mediju krše izbornu tišinu – svi bi  tražili da nas zabrane i ugase.

Da hejterima izgleda sve dozvoljeno, pokazuje i to što je „Danas“ svesno i namerno kršio izbornu tišinu i pred decembarske izbore prošle godine.

FOTOBD

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
unesite svoje ime ovde

- Oglasi -
 

POSLEDJE DODATO

Letnji Virusi: Kako se Šire Tokom Vrelih Dana i Šta Možemo...

0
Letnji virusi su virusi koji postaju posebno aktivni tokom vrelih dana, kada visoke temperature i vlažnost stvaraju idealne uslove za njihovo širenje. Ovi virusi najčešće...
- Oglasi -