NaslovnaBeogradSkupština grada izabrala Aleksandra Šapića za gradonačelnika Beograda!

Skupština grada izabrala Aleksandra Šapića za gradonačelnika Beograda!

-

- Oglasi -

Kandidat za gradonačelnika Beograda je Aleksandar Šapić, a kandidat za zamenika gradonačelnika Beograda je Vesna Vidović

BEOGRAD – Sednica Skupštine Grada Beograda na čijem je dnevnom redu danas bio izbor novog gradonačelnika Beograda, održana je i na njoj je za novog gradonačelnika izabran Aleksandar Šapić.

Za njegovu zamenicu izabrana je Vesna Vidović.

Sednicu je zakazao predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević nakon što je u petak po četvrti put izabran za predsednika gradskog parlamenta na konstitutivnoj sednici održanoj 21. juna.

12.20 – Aleksandar Šapić je izabran za gradonačelnika Beograda

Zamenik gradonačelnika Beograda biće Vesna Vidović. Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević je čestitao Aleksandru Šapiću izbor za gradonačelnika Beograda.

Šapić: Nadam se da ćemo opravdati poverenje Beograđana

Nakon što su saopšteni rezultati glasanja Aleksandar Šapić je zahvalio odbornicima koji su glasali za njega, kao i svim Beograđanima na izborima. „Nadam se da ćemo opravdati poverenje Beograđana“, poručio je Šapić.

Istakao je da su u protekle dve godine opredelili preko 150 miliona evra iz budžeta za socijalne mere.

„Svi državni vrtići su besplatni, a odlučili smo da subvencionišemo privatne vrtiće posle više od deset godina. Đačka pomoć će iznositi ove godine 20.000 dinara po svakoj porodici. Časovi engleskog jezika su besplatni za sve predškolce“, naveo je Šapić, istakavši da bi sve to morali da ukinu oni koji ga kritikuju da su na vlasti, preneo je RTS.

Prema njegovim rečima, cena karte javnog prevoza od 50 dinara, kao i besplatan noćni i prevoz za penzionere i srednjoškolce bi, u slučaju druge vlasti, morali bi da se ukine.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
unesite svoje ime ovde

- Oglasi -
 

POSLEDJE DODATO

Letnji Virusi: Kako se Šire Tokom Vrelih Dana i Šta Možemo...

0
Letnji virusi su virusi koji postaju posebno aktivni tokom vrelih dana, kada visoke temperature i vlažnost stvaraju idealne uslove za njihovo širenje. Ovi virusi najčešće...
- Oglasi -