NaslovnaPolitikaSavo Manojlović kandidat za gradonačelnika se nije pokazao kompetentnim u vezi sa...

Savo Manojlović kandidat za gradonačelnika se nije pokazao kompetentnim u vezi sa rešavanjem problema Beograda

-

- Oglasi -

Savo Manojlović iz pokreta „Kreni-promeni“ ušao je u političke vode sa velikim ambicijama, ali je već tokom kratke predizborne kampanje pokazao značajan nivo neznanja i nesnalaženja.

Slab na velikim nacionalnim temama, poput Kosova i Metohije, Manojlović je pokazao još manju kompetenciju na polju lokalne politike, rešavanja problema koje treba da rešava svaki gradonačelnik Beograda. A upravo za tu funkciju se kandiduje Savo Manojlović?!

Ovaj dojučerašnji aktivista se sinoć propisno obrukao u emisiji „Takovska 10“ na RTS-u kada se suočio sa konkretnim pitanjima o funkcionisanju prestonice.

Pošto je uporno izbegavao da ponudi rešenja, već je samo kritikovao vlast, voditelj je jedva uspeo da ga natera da kaže nešto konkretno. A bolje da nije, jer smo čuli zamuckivanje i čistu improvizaciju. Na niz pitanja o rešavanju saobraćajnih i komunalnih problema u prestonici, Manojlović je pokušao da se izvadi:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beograd Danas (@beograd_danass)

Ja vam izgovaram, sednete sa ljudima, napravite liniju metroa koja odgovara potrebama grada… Ako me pitate kako se gradi kanalizacija, naravno, uzmete stručni tim i izgradite je… Nije vam to neka umetnost, iskopirate model koji postoji svuda, u bilo kom evropskom gradu. Mislite da je toliki problem da je svaka zemlja u Evropi rešila otpadne vode i da sad ovde… Dobio sam podatke, ali to je toliko besmisleno ovde sada pričati i da nam predstavljaju ove probleme.

Na kraju, Manojlović je rekao da Ekspo treba otkazati:

– Mi se sada zamlaćujemo oko Ekspo projekta. Ja smatram da taj projekat treba otkazati – poručio je opozicioni kandidat za gradonačelnika Beograda.

AVTOR/IZVORKurir

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
unesite svoje ime ovde

- Oglasi -
 

POSLEDJE DODATO

Letnji Virusi: Kako se Šire Tokom Vrelih Dana i Šta Možemo...

0
Letnji virusi su virusi koji postaju posebno aktivni tokom vrelih dana, kada visoke temperature i vlažnost stvaraju idealne uslove za njihovo širenje. Ovi virusi najčešće...
- Oglasi -