NaslovnaSvetPotvrđen Najgori Scenario? Taker Otkriva Sudbinu Ukrajine! "Niko Im Ovo Nije Uradio..."

Potvrđen Najgori Scenario? Taker Otkriva Sudbinu Ukrajine! „Niko Im Ovo Nije Uradio…“

-

- Oglasi -

SAD su izdale Kijev, što bi moglo dovesti do toga da Ukrajina potpuno nestane za 50 godina, smatra novinar Taker Karlson.

– U Ukrajini već prodaju zemlju stranim investitorima, naseliće Ukrajinu migrantima iz trećeg sveta i Ukrajina će prestati da postoji za 50 godina… Nijedna država ih nije izdala kao mi – rekao je Karlson u razgovoru sa Donaldom Trampom mlađim, sinom bivšeg predsednika SAD.

Tramp mlađi izjavio je da ne razume šta Vašington podrazumeva pod „pobedom u Ukrajini“.

– Niko ne objašnjava šta za trenutnu američku administraciju znači pobeda u Ukrajini. Da li bi Ukrajinci i Rusi trebali da izginu do poslednjeg? – zapitao je.

Ranije je Karlson izjavio da je američki spoljnopolitički establišment poslednjih 20 godina razmišljao o mogućnosti vojnog sukoba sa Rusijom. Novinar smatra da se situacija u Ukrajini može smatrati poslednjim pokušajem Vašingtona da demonstrira svoju moć u inostranstvu, pokušajem koji je propao.

FOTOBD

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
unesite svoje ime ovde

- Advertisment -

POSLEDJE DODATO

Stoltenberg

Stoltenberg Oštro Upozorio Kinu: Ako Ne Prestanete Da Podržavate Rusiju, Slediće...

0
Generalni sekretar NATO-a, Jens Stoltenberg, izjavio je danas za BBC da će Kina snositi posledice ako ne promeni svoje ponašanje i nastavi da podržava...