NaslovnaPolitikaNijedan medij u BiH nije smeo da prenese intervju koji je Vučić...

Nijedan medij u BiH nije smeo da prenese intervju koji je Vučić dao sarajevskom Avazu! VIDEO

-

- Oglasi -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je dao intervju za Dnevni Avaz. Iako je česta tema u sarajevskim medijima, ovog puta niko iz BiH nije smeo da prenese njegove reči.

Predsednik je naglasio da je, kao i uvek, lako pobediti Srbiju na polju uvreda i laži, ali poziva da se takmiče u ekonomiji i poboljšanju života građana.

Hajde da vam postavim pitanje jedno. Ja diktator, lud, sluga Putinov, kišobran snajperista, bolesnik, picousti, i ne znam ni šta sve… I nemam nikakav problem da sve to ponovim. Nema šta nisma čuo i video. 

A kako ja, odvratan, nikakav, glup, da vas podsetim 2014. postao premijer, prosečna plata u Srbiji 329 evra. Prosečna plata u BiH 372 evra. A kolika je prosečna plata sad kod vas u celoj BiH? 655 evra.

– Za isti mesec ovde u Srbiji 828 evra. Pa vas samo pitam kako se to promenilo za 10 godina? 

To su dve slike Srbije – prokomentarisao je novinar Avaza.

– To je nebo i zemlja. Mi smo zaostajali 15 posto u platama, a sada imamo 20 posto veće plate. Za samo 10 godina. A pri tome stopa javnog duga Srbije, koja je članica Evropstata, je ispod 50 posto. A u Evropi je 90 posto. Samo to hoću da vam kažem. A pri tome za sve to vreme smo izgradili više kilometara auto-puteva, još malo pa kao u Titovo vreme.

– I OK je da sam ja sve takav, nemam nikakav problem, samo kako vi tako pametni niste uspeli u međuvremenu da napravite sve to mnogo bolje – rekao je Vučić.

Detaljnije pogledajte u video koji sledi:

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
unesite svoje ime ovde

- Oglasi -
 

POSLEDJE DODATO

Letnji Virusi: Kako se Šire Tokom Vrelih Dana i Šta Možemo...

0
Letnji virusi su virusi koji postaju posebno aktivni tokom vrelih dana, kada visoke temperature i vlažnost stvaraju idealne uslove za njihovo širenje. Ovi virusi najčešće...
- Oglasi -