NaslovnaDruštvoMoto Klub MC Srbi Posetio Granični Prelaz Jarinje u Znak Podrške Srpskom...

Moto Klub MC Srbi Posetio Granični Prelaz Jarinje u Znak Podrške Srpskom Narodu

-

- Oglasi -

Jarinje, 28 jun 2024. – Članovi moto kluba MC Srbi posetili su na Vidovdan granični prelaz Jarinje kako bi pružili podršku srpskom narodu u ovom regionu.

Ova akcija, organizovana u znak solidarnosti sa sunarodnicima koji se suočavaju sa svakodnevnim izazovima, okupila je veliki broj motociklista iz različitih delova Srbije.

U pratnji zvuka motora, kolona motociklista stigla je na granični prelaz Jarinje, gde su ih dočekali lokalni stanovnici i predstavnici srpske zajednice. Članovi kluba nosili su transparente i zastave, a njihova poruka bila je jasna: „Niste sami, vaš glas se čuje“.
„Došli smo ovde da pokažemo da je srpski narod jedinstven i da nismo zaboravili našu braću i sestre koji se suočavaju sa teškoćama. Vaša borba je i naša borba“, izjavili su članovi kluba MC Srbi.

Stanovnici Jarinja, oduševljeni ovim gestom, izrazili su zahvalnost članovima moto kluba MC Srbi. „Vaša poseta nam daje snagu i pokazuje da nismo sami u ovim teškim vremenima. Hvala vam što ste ovde sa nama“, rekao je jedan od lokalnih stanovnika.

Moto klub MC Srbi poznat je po svojim humanitarnim akcijama i podršci srpskoj zajednici širom regiona. Ovaj događaj je još jedan primer njihove posvećenosti očuvanju srpskog identiteta i solidarnosti sa sunarodnicima.

Poseta je protekla mirno i bez incidenata, a članovi moto kluba su se, nakon celodnevnog boravka na Jarinju uputili nazad ka svojim domovima, ostavljajući za sobom poruku nade i podrške.

MC Srbi

MC Srbi su ovim gestom pokazali da, uprkos udaljenosti i izazovima, solidarnost i jedinstvo srpskog naroda ostaju nepokolebljivi.

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
unesite svoje ime ovde

- Oglasi -
 

POSLEDJE DODATO

Letnji Virusi: Kako se Šire Tokom Vrelih Dana i Šta Možemo...

0
Letnji virusi su virusi koji postaju posebno aktivni tokom vrelih dana, kada visoke temperature i vlažnost stvaraju idealne uslove za njihovo širenje. Ovi virusi najčešće...
- Oglasi -