NaslovnaPolitikaMinistarstvo za brigu o porodici i demografiju, na čelu sa Milicom Đurđević...

Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju, na čelu sa Milicom Đurđević Stamenkovski, pokazalo je izuzetnu posvećenost i predanost u svom radu

-

- Oglasi -

Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju, na čelu sa Milicom Đurđević Stamenkovski, pokazalo je izuzetnu posvećenost i predanost u svom radu tokom proteklog meseca.

U ovom periodu, ministarstvo je obišlo mnoge škole, dečije bolnice i institucije koje brinu o našim najmlađima, pružajući podršku i pažnju koja im je neophodna.

Jedan od najznačajnijih koraka u njihovom radu bio je potpisivanje sporazuma o saradnji sa Republikom Srpskom, čime su postavljeni temelji za još čvršću i efikasniju brigu o deci. Ovaj sporazum predstavlja važan korak ka unapređenju kvaliteta života naših mališana, obezbeđujući im bolju zaštitu, obrazovanje i zdravstvenu negu.

Ministarstvo, pod rukovodstvom Milice Đurđević Stamenkovski, radi vredno i sa srcem, posvećeno cilju očuvanja porodica i brige o našoj deci. Njihova predanost i posvećenost svakodnevno doprinose stvaranju boljeg i sigurnijeg okruženja za buduće generacije, što zaslužuje svaku pohvalu i podršku.

 

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
unesite svoje ime ovde

- Oglasi -
 

POSLEDJE DODATO

Vaš Vodič Kroz Čvoriće na Štitnoj Žlezdi: Kada je Vreme za...

0
 Čvoriće na Štitnoj Žlezdi, mala ali moćna, igra ključnu ulogu u našem organizmu, regulišući metabolizam i mnoge druge važne funkcije.   Nažalost, problemi sa štitastom žlezdom...
- Oglasi -