NaslovnaBeogradIncident na Novom Beogradu: Opoziciona aktivistkinja napala predsednika opštine (VIDEO)

Incident na Novom Beogradu: Opoziciona aktivistkinja napala predsednika opštine (VIDEO)

-

- Oglasi -

Predsednika opštine Novi Beograd, Bojana Bovana, i novinarku Informera napala je opoziciona aktivistkinja, koja je pritom srušila i informacionu tablu za gradnju vrtića u bloku 62, prenosi Informer.

U novobeogradskom bloku 62 planirana je gradnja vrtića, a na lice mesta došao je predsednik opštine Bojan Bovan kako bi govorio o projektu.

Međutim, došlo je do incidenta kada je jedna opoziciona aktivistkinja, koja nije želela da otkrije kojoj stranci pripada, napala predsednika opštine Novi Beograd i našu novinarku. U jednom trenutku, pokušala je čak da otme telefon gospodinu Bovanu.

Ova gospođa nije stala samo na napadu; iznela je niz uvreda na račun predsednika opštine Novi Beograd, vladajuće stranke, kao i predsednika države.

Vrhunac je bio kada je oborila informacionu tablu za izgradnju spomenutog vrtića. Nekoliko prolaznika izrazilo je nezadovoljstvo njenim ponašanjem, jasno je da je gospođa bila nervozna, samo je pitanje zbog čega. Da li zato što pripada delu opozicije predvođene Draganom Đilasom, koji bojkotuje izbore u Beogradu, ili delu koji je odlučio da izađe na izbore u prestonici, ali je svestan da će rezultat biti katastrofalan.

 

Nakon što je razuzdana žena obavila svoj prljavi posao, napustila je mesto događaja.

„Nisam očekivao da ću zateći ženu kako ruši informacionu tablu na mestu gde će se graditi vrtić, što je veoma jasno naznačeno. Gospođa je imala čekić i punu kesu alata. Vrtić će biti izgrađen ovde, s izabranim izvođačem radova.

Ne razumem ko bi imao nešto protiv toga. Sve gradske parcele koje trenutno nisu u upotrebi biće ograđene kada za to dođe vreme. Mislim da se radi o klasičnoj manipulaciji Novobeograđana i molim građane da ne nasedaju na jeftine provokacije.

Svi koji budu želeli da ruše treba da znaju da ćemo koristiti sve zakonske okvire da objekat dovedemo u funkciju. Ovaj napad je klasična predizborna manipulacija,“ rekao je nakon incidenta Bojan Bovan, predsednik opštine Novi Beograd.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
unesite svoje ime ovde

- Oglasi -
 

POSLEDJE DODATO

Letnji Virusi: Kako se Šire Tokom Vrelih Dana i Šta Možemo...

0
Letnji virusi su virusi koji postaju posebno aktivni tokom vrelih dana, kada visoke temperature i vlažnost stvaraju idealne uslove za njihovo širenje. Ovi virusi najčešće...
- Oglasi -