NaslovnaBeogradGradska izborna komisija: Ukupan broj birača u Beogradu iznosi 1.602.112

Gradska izborna komisija: Ukupan broj birača u Beogradu iznosi 1.602.112

-

- Oglasi -

Gradska izborna komisija održala je danas šesnaestu sednicu, na kojoj je usvojena Odluka o objavljivanju ukupnog broja birača u Gradu Beogradu.

U skladu sa Zakonom o jedinstvenom biračkom spisku i Izmenama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku i na osnovu Rešenja Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave o zaključenju dela jedinstvenog biračkog spiska za područje Grada Beograda, ukupan broj upisanih birača za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda 2. juna iznosi 1.602.112.

Uz rešenje resornog ministarstva dostavljen je tačan broj birača za svako biračko mesto za područje Beograda, kao i broj birača za svaku od sedamnaest beogradskih opština.

Po zakonu, birački spisak zaključuje Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, što je za područje Grada Beograda i učinilo 17. maja 2024. u 24 sata, na osnovu čega je Gradska izborna komisija donela Odluku o objavljivanju ukupnog broja birača u Gradu Beogradu. Odluka će biti objavljena u Službenom listu Grada Beograda.

AVTOR/IZVORBeograd.rs

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
unesite svoje ime ovde

- Oglasi -
 

POSLEDJE DODATO

Letnji Virusi: Kako se Šire Tokom Vrelih Dana i Šta Možemo...

0
Letnji virusi su virusi koji postaju posebno aktivni tokom vrelih dana, kada visoke temperature i vlažnost stvaraju idealne uslove za njihovo širenje. Ovi virusi najčešće...
- Oglasi -