NaslovnaSvetDramatično upozorenje ruskih obaveštajaca: Vučić i Orban na listi posle Fica

Dramatično upozorenje ruskih obaveštajaca: Vučić i Orban na listi posle Fica

-

- Oglasi -

Dramatično upozorenje: Atentat na premijera Slovačke Roberta Fica pokazuje da globalističke totalitarno-liberalne elite, zbog nemogućnosti održavanja svoje hegemonije „civilizovanim metodama“, prelaze na otvoreni politički teror protiv svojih protivnika, saopštila je Spoljna obaveštajna služba Ruske Federacije.

– Ovakve kazne imaju za cilj da zastraše sve one koji slično razmišljaju – navodi se u saopštenju ruske službe.

Podaci do kojih je došla ruska služba ukazuju na rastući bes rukovodstva SAD i EU zbog objektivnog procesa promene geopolitičke realnosti i jačanja pozicija nacionalno orijentisanih političkih snaga.

Atentat na Fica, kako navode, sličan je ubistvima Martina Lutera Kinga i Ulofa Palmea, koji su pokušali da idu protiv mejnstrima. Na sreću, Fico je preživeo.

Iza zvaničnih lažnih želja zapadnih lidera za Ficovim oporavkom krije se pravo lice globalističke sekte, čije pristalice u brojnim komentarima na društvenim mrežama odobravaju zločin i pozivaju na eliminaciju drugih nacionalno orijentisanih lidera.

Posebno im smetaju premijer Mađarske Viktor Orban i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju ruske službe.

Istraga o terorističkom napadu se nastavlja, a SAD i njihovi evropski saveznici uporno nameću verziju „usamljenog zločinca“ nezadovoljnog „padom demokratije“ u Slovačkoj, naglasila je ruska služba.

Prema dostupnim podacima Ruske spoljne obaveštajne službe, američke vladine agencije već pokušavaju da se pridruže istrazi kako bi je usmerile u „pravom pravcu“.

Jedan od njihovih zadataka biće da zatvore temu „političkog terorizma u Evropi“ i mogućeg „spoljnog traga“ u terorističkom napadu, navela je ruska služba.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
unesite svoje ime ovde

- Oglasi -
 

POSLEDJE DODATO

Letnji Virusi: Kako se Šire Tokom Vrelih Dana i Šta Možemo...

0
Letnji virusi su virusi koji postaju posebno aktivni tokom vrelih dana, kada visoke temperature i vlažnost stvaraju idealne uslove za njihovo širenje. Ovi virusi najčešće...
- Oglasi -