NaslovnaPolitikaDoktor Dragan Milić : Nedvosmislena je naša pobeda VIDEO

Doktor Dragan Milić : Nedvosmislena je naša pobeda VIDEO

-

- Oglasi -

Doktor Dragan Milić: Izjavu doktora Dragana Milića, čiji je građanski pokret dobio najviše glasova među opozicionim strankama na izborima u Nišu, možemo preformulisati ovako: „Doktor Dragan Milić, vođa grupe građana čiji je pokret dobio najveću podršku birača među opozicionim strankama na izborima u Nišu, tvrdi da je opozicija jasno pobedila u gradu.

On ističe da niko nije osporio njihovu pobedu, te navodi da imaju 3.332 glasa više od SNS-a.“

Na konferenciji za novinare, predstavnici opozicionih lista u Nišu su objavili svoju nameru da se pravno bore za izbornu volju građana. Dr. Dragan Milić je istakao da neće biti protesta jer je pobeda opozicionih lista nedvosmislena, navodeći da imaju 3.332 glasa više od SNS-a. Odbacujući mogućnost ponovnih izbora, Milić je jasno stavio do znanja da neće odstupiti ni za milimetar, pozivajući svoje birače da i dalje imaju poverenja u njih i da neće popustiti pred pritiscima ili provokacijama. Đorđe Stanković sa liste „Biramo Niš“ je dodao da su dosad otkrili nepravilnosti na 52 biračka mesta.

Stanković je naglasio: „Izveštaj objavljen 03.06. u 5 ujutru, koji je pročitan svim članovima Gradske izborne komisije, jasno i nedvosmisleno prikazuje izbornu volju građana Niša u raspodeli mandata. Mi zahtevamo priznavanje tog izbornog rezultata. SNS je imao 29, Ruska stranka jedan, i to je bio kraj izbora za njih, oni su tad prekinuli i rekli to je to.“

Predstavnici četiri opozicione liste u Nišu nastavljaju pregled izbornog materijala u Gradskoj izbornoj komisiji kako bi proverili sumnje u prekrajanje izborne volje građana.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
unesite svoje ime ovde

- Advertisment -

POSLEDJE DODATO

Stoltenberg

Stoltenberg Oštro Upozorio Kinu: Ako Ne Prestanete Da Podržavate Rusiju, Slediće...

0
Generalni sekretar NATO-a, Jens Stoltenberg, izjavio je danas za BBC da će Kina snositi posledice ako ne promeni svoje ponašanje i nastavi da podržava...