NaslovnaSportDa li Srbiju na Olimpijskim igrama čeka pravi "drim tim" ili je...

Da li Srbiju na Olimpijskim igrama čeka pravi „drim tim“ ili je sve samo obmana: Ovaj podatak govori dosta

-

- Oglasi -

Ove godine će centar svih dešavanja biti Olimpijske igre koje se održavaju u Francuskoj, a gde će izuzetno biti zanimljiv košarkaški turnir, gde će reprezentacija Srbije ponovo imati priliku da uzdrma Sjedinjene Američke Države i pokuša da se domogne zlatne medalje.

Ipak, Amerikanci su zbog pređašnjih neuspeha na Svetskom prvenstvu, te prethodnim Olimpijskim igrama odlučil ida sada ne prave prostor za greške, pa su pozvali najbolje od najboljih i sklopili su tim od 12 igrača.

Naravno, oni su odlučili da pozovu sve najbolje što su mogli u ovom momentu, te se tu nalaze Kevin Durent, Stef Kari, Lebron Džejms, Džoel Embid, Entoni Edvards i mnogi drugi, ali, jedna činjenica kazuje da ovo zapravo i nije toliko moćan tim.

Naime, prema projektovanoj prvoj petorci u kojoj se nalaze Stef Kari, Devon Buker, Lebron Džejms, Kevin Durent i Džoel Embid, ovaj tim i nije baš toliki „drim“.

Pogotovo zbog činjenice da su svi oni ispali već u prvoj rundi plejofa, što znači da njihovo vreme polako prolazi. Ipak, ne treba ih otpisati olako, ali, ne bi trebalo ni da se toliko druge ekipe plaše, pogotovo jer recimo Srbija i dalje ima svog Nikolu Jokića, Kanada ima svog Šaja Gildžijus Aleksandera, Slovenija ima Luku Dončića, te mnogo drugih.

Izuzetno jak turnir se sprema u Francuskoj.

(Telegraf.rs)

AVTOR/IZVORTelegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
unesite svoje ime ovde

- Oglasi -
 

POSLEDJE DODATO

Vaš Vodič Kroz Čvoriće na Štitnoj Žlezdi: Kada je Vreme za...

0
 Čvoriće na Štitnoj Žlezdi, mala ali moćna, igra ključnu ulogu u našem organizmu, regulišući metabolizam i mnoge druge važne funkcije.   Nažalost, problemi sa štitastom žlezdom...
- Oglasi -