NaslovnaSportFudbalBranislav Nedimović nije više potpredsednik FSS-a

Branislav Nedimović nije više potpredsednik FSS-a

-

- Oglasi -

Nakon loših rezultata reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, potpredsednik FSS-a Branislav Nedimović je podneo ostavku.

„Novosti“ su došle do potvrde ove informacije. Kako se saznaje, odluka Nedimovića da se povuče sa mesta potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije bila je moralni čin posle neuspeha naše reprezentacije na Evropskom prvenstvu.

Nije tajna da se Nedimović, inače, poslednja dva meseca distancirao od Saveza, nezadovoljan potezima u vezi sa A selekcijom, kao i zbog nezadovoljstva operativnim vođenjem srpske kuće fudbala.

Prema informacijama iz izvora upućenih u slučaj, saznajemo da se Nedimović protivio klauzuli u ugovoru selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Prema ovoj klauzuli, Piksiju bi sledila naknada čak i u slučaju prevremenog raskida ugovora, bez obzira na rezultate reprezentacije na Evropskom prvenstvu, što se na kraju i dogodilo u Nemačkoj.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
unesite svoje ime ovde

- Oglasi -
 

POSLEDJE DODATO

Letnji Virusi: Kako se Šire Tokom Vrelih Dana i Šta Možemo...

0
Letnji virusi su virusi koji postaju posebno aktivni tokom vrelih dana, kada visoke temperature i vlažnost stvaraju idealne uslove za njihovo širenje. Ovi virusi najčešće...
- Oglasi -