NaslovnaBeogradBeograd u pokretu traži da se hitno izmesti korito Topčiderske reke

Beograd u pokretu traži da se hitno izmesti korito Topčiderske reke

-

- Oglasi -

Beograd u pokretu traži da se hitno izmesti korito Topčiderske reke

Organizacija “Beograd u pokretu” navodi da izmeštanje korita Topčiderske reke predstavlja hitan projekat od izuzetne važnosti za grad i da je to potrebno hitno uraditi.

“Trenutno, Topčiderska reka je ekološka opasnost, te je njeno izmeštanje neophodno radi zaštite životne sredine i unapređenja kvaliteta života naših sugrađana”, navodi se u saopštenju ove organizacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beograd u pokretu (@bgupokretu)

Dodatno, oni porucuju da su gradske vlasti su 2019. godine obećale završetak Plana generalne regulacije Topčiderke sa svim pritokama, što bi trajno rešilo problem plavljenja i fekalne kanalizacije.

” Planirano je da korito Topčiderske reke bude izmešteno do juna te godine, ali do danas ovo obećanje nije ispunjeno, što direktno ugrožava zdravlje i bezbednost građana. Apelujemo na nadležne institucije da odmah preduzmu konkretne korake za realizaciju ovog projekta.

Beograd ne može sebi priuštiti dalje odlaganje”, poručuje Beograd u pokretu i pozivaju sve relevantne institucije da ubrzaju aktivnosti i omoguće što skoriji početak radova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beograd u pokretu (@bgupokretu)

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
unesite svoje ime ovde

- Oglasi -
 

POSLEDJE DODATO

ALCARAZ

Alcaraz je pobedio Medvedeva i čeka protivnika u finalu Vimbldona.

0
CARLOS ALCARAZ se plasirao u finale Vimbldona nakon što je u polufinalu pobedio Danila Medvedeva rezultatom 6:7, 6:3, 6:4, 6:4. Medvedev je odigrao odličan...
- Oglasi -