NaslovnaIzbori 2024Ana Mihajlovski nakon izbora: "Nadam se da su svi koji su doprineli...

Ana Mihajlovski nakon izbora: „Nadam se da su svi koji su doprineli ovom tužnom danu sada presrećni“

-

- Oglasi -

Voditeljka i aktivistkinja Ana Mihajlovski oglasila se nakon objave rezultata lokalnih izbora u našoj zemlji. Izborni dan je nazvala agonijom, a zatim je kritikovala opozicione lidere Dragana Đilasa i Sava Manojlovića.

„Agonija je gotova. Nadam se da su svi koji su doprineli ovom tužnom danu sada presrećni. Nadam se da je Điki bar danas srećna osoba jer je potencijalne glasače nazivao majmunima ako izađu na glasanje,“ napisala je Ana Mihajlovski na Instagramu.

Njenu objavu podelio je i glumac Ammar Mešić.

Iako ga nije eksplicitno pomenula, Mihajlovski je nakon Đilasa uputila kritike i na račun Sava Manojlovića, aludirajući na njegovu pravnu stručnost.

 

Mihajlovski bila na listi „Kreni promeni“, ali se povukla

Voditeljka Ana Mihajlovski povukla je svoje ime s liste Kreni-Promeni za izbore za Skupštinu opštinu Vračar desetak dana pre izbora.

Ana Mihajlovski Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

On je jedna od dve osobe zbog koje je navodno oborena ova lista, navela je ranije ova voditeljka na svom Instagram profilu.

„Jedna od dve osobe zbog koje je navodno oborena lista Kreni-Promeni na opštini Vračar sam ja“, napisala je tada.

Dodala je da se odazvala na poziv za listu u znak podrške „jednoj potpuno novoj građanskoj inicijativi“.

„To je bio moj način da dam šansu nekim novim ljudima i pružim podršku onda kada im je bila potrebna, iz mnogobrojnih razloga o kojima sam vam pisala godinama unazad“, rekla je.

Sa liste se, kako je tada objasnila, povukla nakon „cirkusa u javnosti“ u vezi sa listama, jer nije mogla da razluči ko je u pravu, a ko nije.

AVTOR/IZVORNovas

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
unesite svoje ime ovde

- Oglasi -
 

POSLEDJE DODATO

Letnji Virusi: Kako se Šire Tokom Vrelih Dana i Šta Možemo...

0
Letnji virusi su virusi koji postaju posebno aktivni tokom vrelih dana, kada visoke temperature i vlažnost stvaraju idealne uslove za njihovo širenje. Ovi virusi najčešće...
- Oglasi -